Under uppbyggnad!

20150925_114618

Du har hittat rätt, men du är för tidig. Här snickras det för fullt och det kommer att handla om cyklar, äventyr, utrustning, vägar och stigar, och mycket mer. Vi kommer att fokusera på cykling i närområdet här i Västmanland och vi är helt vanliga människor med ett stort intresse för cykling i alla dess former. Vi tävlar inte, vi snackar inte gram och watt, och vi siktar inte på sub-någonting. Med nyfikenhet och en kärlek till cykling och foto vill vi bidra till cykelturismen i vårt härliga län. Vi har cyklat omkring så mycket där ute på småvägarna och stigarna och det finns så mycket vackert runt knuten. Nu vill vi visa upp allt. Inga medlemskap, inga avgifter, inga hemligheter. Nu kör vi! Häng med oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *